DO YOU LIKE MY BLOG?

Hatiku Riang

Assalamualaikum.. Selamat Pagi Cintaku!
Waaa.. Dah lama benar, Yun tak update blog tercinta ni.
Busy dengan kerja.. assignment lagi.. 

Alhamdulillah.. Hari ini.. Yun sempat update blog.
Jap lagi, nak jenjalan blog sahabat-sahabat Yun..
Wait for me yaa.. 

Hari riang? Korang berhati riang tak pepagi ni..?
Haa... Yun riang.. sebab apa..
sebab kerja tak ada masalah.. bos pulak outstation.
boleh macam tu? huhuu

Apa yang boleh membuatkan hati Yun 
riang dan gembira??

I
II
III
IIIIIIII
IIIIIII
IIIIII
IIIII
IIII
III
II
I




FamiLy

Bersama keluarga tercinta.. segala masalah yang terbeban di otak ni.. semua boleh lega.
walaupun tak dapat diselesaikan, mereka adalah penyokong yang paling penting dalam hidup Yun.



Kucing

Haa.. Inilah haiwan yang paling Yun suka! Ada yang tak suka kucing kat sini??
Mesti ada kan.. kawan Yun pun ada yang tak suka kucing..huhu
Bagi Yun, kucing ni bagaikan terapi tau.. Yun boleh gelak sorang-sorang tengok gelagatnya.


Buih Sabun

Korang pernah main tak buih sabun.. time zaman kanak-kanak dulu kala??
Haa.. Yun suka! Sampai sekarang.. dah besau mak orang pun, still suka! kekeke..



Kanak- kanak

Korang ada adik? Anak sedara... sepupu.. @ anak??
Korang suka tak melayan kerenah diaorang?
Yun suka.. sebab.. diaorang ni paling kreatif!
Macam-macam gelagat.. macam-macam soalan.
Sampaikan ada soalan yang Yun tak boleh nak jawab.. hehehe



Wishing Star

Korang pernah buat wishing star banyak macam ni?
Lepas tu.. letak dalam botol.. then, tanam.
Pernah? hehehe.. Yun dulu, buat jugak..
Zaman budak-budak.. semua nak buatkan..
Bila ada je impian tu, tulis atas kertas, buat bintang..
Bukak balik zaman dewasa ni, ada yang trcapai ada yang tak..



 Laut

Yun suka tengok laut... luas terbentang!
Nyaman... desiran ombak.. Waa.. Bestnya!


p/s : ada sape-sape nak ajak Yun bercuti tepi laut?? hehehe

Much Love! Wassalam

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

4 comments:

Murni Yusoff said...

Assalamualaikum..wahh,beznyer..lg2 part lyn krenah bdk2,men kucing ngan sabun tu..smelah mint kte..hee~~

Srikandi Bonda said...

@murni.. W'salam. yeay! sama la kita.. welcome to da club murni. ^___^

EZAN IDMA said...

suke buat wishing star tu :)

Srikandi Bonda said...

@ezan.. sama la kita. ^__^


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA