DO YOU LIKE MY BLOG?

BEN ASHAARI AJAK KORANG KRITIK BLOG AKU

Assalamualaikum.

SB join segmen abg ben lagi. hehe




Kenapa perlu dikritik?
Ya.. Setiap kritikan membina memberikan satu dorongan buat kita semua.

So, SB berharap korang dapat berikan kritikan membina
dan SB dapat jadikannya sebagai pembetulan untuk membaikpulih
dari segi keadaan blog mahupun dari segi gaya penulisan.

Kita sama-sama blogwalking ya. Salam Ukhwah! ^^

korang nak join.. klik SINI


p/s: xsbr nk bw & follow.. c u soon. ^^

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

11 comments:

Ms Velentine said...

slm..suka blog ni...simple n nice..loading pun cepat..

jom terjah
http://msvelentine.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Rahmah Ram Ram said...

As salam...

singgah dari segmen yang sama..salam kenal..

Overall blog ini simple dan menarik dan yang penting senang loading dan menarik untuk dibaca...tahniah dan teruskan berblogging ye.

jemputlah singgah ke blog saya ...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Azizah a.k.a N.a.z said...

nice, sweet n simple..

Azhafizah[フィザ] said...

Dari segmen yang sama

http://www.azhafizah.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Jahidih Saili said...

blog yun ni cantik, kemas, simple dan cpt loading..hehe

Muhamad Azam said...

Nice blog larh.. bloglist kalau boleh buat scroll senang sikit jimat ruang hehe


jom pergi blog saya pulak

http://blogbudaksengal.blogspot.com/2012/03/segmen-ben-ashaari-ajak-korang-kritik.html

Dania Eryati said...

x sempat nak join...erm...nanti sy kritik boleh ker?

Cik Kay Jue said...

blog ok.. :)


http://kayjueblog.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

zakirul rahim said...

blog nice..teruskan usaha lagi yaaa...weee

jemput singgah:
http://zakirulrahim.blogspot.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html

Srikandi Bonda said...

Done bw semua.. Thanks ya. Do come again. Salam Ukhwah ^^

apisv2 said...

Salam, dtg nak jenguk blog ni ;p
jgn lupa usha balik ;D
http://www.apisv2.com/2012/03/ben-ashaari-ajak-korang-kritik-blog-aku.html


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA