DO YOU LIKE MY BLOG?

Jamuan Perdana Perayaan Hari Guru Vs Dato' Siti Nurhaliza

Assalamualaikum dan selamat pagi!


SB harap semuanya sihat dan ceria disamping
family dan yang tersayang.

Okey, pagi ni..
SB nak citer pasal event semalam.

Semalam SB bersama both my parents ke Jamuan Perdana Perayaan Hari Guru
Parlimen Kota Bharu 2012. oth my parents are teachers.. So, SB selaku wakil ahli keluarga
ikut serta. hehe..

Dis big events di anBjurkan secara besar-besaran oleh
YBhg. Dato Mohd Fatmi Haji Che Salleh dengan kerjasama Jabatan Pendidikan Negeri Kelantan.

Jamuan Perdana ini diadakan untuk meraikan semua guru-guru Parlimen Kota Bharu yang 
telah memberikan sumbangan yang tidak berbelah bagi kepada semua anak-anak didiknya.

Apa yang paling SB atau semua orang excited... kemunculan diva nombor satu negara
Dato' Siti Nurhaliza. Dato' Siti Nurhaliza sudi untuk turut serta dalam majlis ini kerana ingin sama-sama meraikan warga guru. Terima kasih Dato Ct! ^^

First time meet her.. face to face. She's so adorable.. She's in red.. Woww.. She is oH beautiful!
Dato' Siti Nurhaliza mendendangkan 4 buah lagu.. Lagu Cindai, Widuri, Biarlah Rahsia dan Joget Kelate.
Dato' Siti juga sangat teruja sebab dia jumpa bekas cikgu yang pernah mengajar beliau di Sekolah Menengah Kebangsaan Clifford katanya. Dato' Siti sempat berpesan kepada para pelajar.. Tak kira setinggi mana kejayaan yang kita capai, jangan pernah lupakan jasa guru. Bagi dirinya, dia juga bertapak hasil didikan seorang cekgu.

Jom kita layan beberapa keping gambar sempena event semalam..


- ucapan YBhg. Dato Fatmi Hj Che Salleh -
 
 
- Dato' Siti Nurhaliza bersama VIP -


- close up pic Dato' Ct -


- Persembahan tarian oleh pelajar SMIP -


- Dato' Siti berduet lagu Widuri bersama 2 orang Guru -




p/s : Selamat Hari Guru buat semua cekgu-cekgu SB. 
Semoga Allah merahmati cekgu dunia & akhirat. Amin

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

4 comments:

Misz Mieza said...

Sangat respek ngan Dato' Ct ni.. Dari awal kemunculannya sehinggalah beliau berjaya menempa nama ke mata dunia, but she still a humble person.. Tak pernah meninggi diri, pandai menjaga penampilan, takde kontroversi macam artis2 lain, & yang paling MM respect ngan Dato' Ct ni is cara dia berpakaian, tak pernah pakai pakaian yang menjolok mata macam artis2 lain..

To Dato' Ct, keep it up! We always by ur side.. =)

Misz Nuriz said...

wahh! SB dapat jumpa Tok Ti tu...

Srikandi Bonda said...

Misz Mieza : yes my dear.. agree. even, dh jd sgt popular.. dato ct still down to earth. betul la kata peribahasa.. benih yang baik.. campak lah ke mana sahaja.. ianya tetap menghasilkan yang terbaik. :)

Srikandi Bonda said...

Misz Nuriz : Alhamdulillah. :)


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA