DO YOU LIKE MY BLOG?

Senarai Pemenang GA Bersama SB di M2M Care House



Assalamualaikum.


Hari ni, SB umumkan pemenang bagi 
GA ~ Bersama SB di M2M Care House
yang telah pun selamat dianjurkan selama 2 minggu 
dan telah tamat pada hari khamis minggu lepas.

 Pemenang di pilih mengikut
random.org

So, ini adalah berdasarkan rezeki 
masing-masing ya.

Rezeki siapa kali ni ya??


Insan-insan @ bloggers yang bertuah kali ini adalah..


Tempat Pertama
- memenangi hadiah sepasang kain sulam,
Bukit Tinggi, Indonesia-

** Pn. fify boleh pilih warna & sulam y mcm mana ya. **




Saguhati ( 3 peserta )
- memenangi sehelai tudung bawal tones lining-

** boleh pilih warna & lining ya **








SB akan menghubungi para pemenang 
individually.. so, sapa-sapa kenal all this lucky 
bloggers.. boleh sampaikan pengumaman ni ya.  
terima kasih.. ^__^


Buat peserta @ bloggers yang lain,
terima kasih atas sokongan kalian,
mungkin GA kali ni, bukan rezeki kalian..

InsyAllah, SB akan anjurkan lagi GA.
Harap korang sudi join lagi ya.


So kepada semua pemenang GA..
SB ucapkan..




p/s : rezeki yg ada, xsalah kita kongsi.. kerana semuanya pinjaman dari-NYA.



Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

8 comments:

Cik Bunny said...

Alhamdullilah menang saguhati.
email: imafahima@yahoo.com

Cik Bunny said...

nak tanya,
macam mana nak claim hadiah?

Srikandi Bonda said...

Cik Bunny n all the winners.. Do leave your email & hp no. SB akan contact nt ya.

* untuk pilih hadiah.. Do go to page M2M Care House.. kt sana nt, sila pm SB n bgtau nk yg mana. tq *

Cik Bunny said...

dah hantar detail kat inbox fanpage M2M care house.

ATIQAH said...

tahniah :)

sha said...

alhamdulillah! terima kasih SB
ni email saya- syahiraadisa_02@yahoo.com
0127500690
saya dah tgok tudung tu.
saya nak tudung bawal yang lining sample 1.ini link dia.thanks (:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=293919720682634&set=a.293918870682719.69004.288605864547353&type=3&theater

Fify Firdausi said...

alhamdulillah... menanang 1st prize.. tq cik SB .. :)

Pink Lavender said...

tenkiu...

maaf makneng lbt online..makneng outstation..

makneng nak nih eh..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=293920690682537&set=a.293918870682719.69004.288605864547353&type=3&theater


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA