DO YOU LIKE MY BLOG?

Sapa Nak Jadi Gebu-Gebu Di Hari Raya??


Assalamualaikum.

Pada hari ke-4 kita berpuasa, SB nak kongsi sesuatu dengan semua sahabat yang dikasihi. Cuba hayati tajuk entry ini.. Agak-agak korang apa ya?  hehehe.. ^__^

Okey, this time.. SB nak kenalkan kat korang produk Miracle Tab! These awesome products totally make my day brighter! hahaha.. *gelak nada gembira* Orang selalu cakap, sharing is caring.. So, SB yang sememangnya sangat caring kepada korang tak nak lah guna dan gebu sorang-sorang  bila guna these awesome product.

My experience --- kulit SB ni sensetif.. Sangat sensetif! As i remembered, pertengahan tahun 2010 kulit muka SB sangat berminyak.. (boleh wat goreng cekodok), berjerawat, kusam  n bla.. bla.. bla.. Then, bila dah ramai sangat yang tegur pasal kulit muka, termasuk my big boss.. Okey! i've decided to go to clinic. 
Nak tahu apa yang doktor pakar kulit cakap?? " Haa, ni guna produk apa pulak? Macam ni la, budak-budak zaman sekarang, asal cantik aje model dalam iklan, terus pergi beli dan guna. Kalau macam tu saya pun nak buat produk laa.. guna t--- lembu dan letak nama Paris Hilton, sah-sah esok saya jadi Jutawan!" tak sempat SB berkata-kata.. SB terkedu dan malu. Lastly, doktor bagi ubat yang sepatutnya. Then, doktor suggest untuk cari produk yang berkualiti dan guna mineral base. Doktor jugak bagitahu kulit SB ni kategori combination skin. SB memang tak boleh nak gatal-gatal guna sebarang produk. Oh! Baiklah.. ^_^

So, tak boleh la nak chill-chill aje nak try sebarang produk kecantikan. Kadang-kadang jealous aje ngan sape-sape yang punya kulit yang halus-mulus.. Astagfirullah.. SB tak baik dengki! Okey2, SB insaf. Then, Allah yang Maha Kaya.. bagi SB peluang menemui produk ini.. Alhamdulillah, untill now dah setahun guna produk ni.

Lets check out these awesome products!


Tab Soap



HD Glow Essence




Radiance Active



p/s : nantikan testimoni daripada
 SB & pengguna Miracle Tab yang lain! ^__^

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

3 comments:

zacky786 said...

err :)

Aku Mad said...

berapa harganya ? :)

Srikandi Bonda said...

zacky786 : ^^

Aku Mad : Tab Soap = RM 70

HD = RM 80

RA = RM 130

semuannya Free Postage. ^^


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA