DO YOU LIKE MY BLOG?

1 Bulan ... 2 Hari

Alhamdulillah.. Yun panjatkan kesyukuran pada Yang Maha Esa.

 Hari ni, genaplah usia blog Srikandi Bonda 1 bulan.. 2 hari. 
Yun nak berterima kasih kepada semua sahabat bloggers
yang memberi sokongan & tunjuk ajar selama ini.


Buat semua sahabat yang sudi follow blog ni,
Yun hargainya.. terima kasih.

 Buat sahabat-sahabat yang selalu keep in touch
dengan Yun.. melalui komen-komen
Yun sayang kalian! hehehe

 Tak lupa jugak buat yang tak follow @ silent reader..
walaupun kalian chori chori chupke chupke..
tetap meninggalkan jejak di shoutbox..
thank you so much!

Yun menghargai semua..
tiada istilah nombor follower yang special..
sebab.. jika tiada salah seorang daripada kalian,
ianya tidak akan lengkap.

 Yun fikir nak buat contest untuk sahabat blogger yun..
ada yang sudi join tak? hehehe.. 
Once again.. i sayang u lebih la !!


 p/s : hadiah contest pe yang best nak bagi ya.. huhuhu

Much Love! Wassalam..

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

4 comments:

Jahidih Saili said...

wah..nak join..

Srikandi Bonda said...

@Jahidih Saili.. hehe.. tenkiu for supporting me. :)

fiq. said...

pergh, baru sebulan dah 100++ follower, hebak newbie ni...mcm berpengalaman, tahniah

Srikandi Bonda said...

@fiq.. tak la hebat sgt. fiq pun hebak jugak. ^__^


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA