DO YOU LIKE MY BLOG?

Kesukaan kaum hawa

Korang ada kegilaan tak?
Bukan gila yang saiko tu eyh..
Nie gila yang bermakna. hehehe..



 Ada tak barang yang korang suka tengok, walaupun tak beli?
Contohnya..
Wangian ke.. Kasut ke.. Jam tangan ke..
Ape ape sahaja yang korang jadikan koleksi
Mesti ada kan.. hehe
 Entry kali ni,
Yun nak kongsikan beberapa buah beg tangan
yang perlu dikenakan mengikut kesesuaian
tempat, majlis @ tema ya.




Tempat kerja / Pejabat





















Santai

















Makan Malam














p/s : tak semestinya beli yang mahal.. kalau pandai membuat pilihan dan sepadan dengan rona baju, yang murah pun boleh tampak lebih bergaya. ^_^


Much love!! Wassalam..

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

8 comments:

Teratak Hami said...

Salam, akak minat dengan handbag tapi tak tahu nak beli sebab kalau pergi ke shopping mall, mesti rambang mata. Lagipun SAHM, buat apa nak beli handbags banyak2 kan? Camne pun teringin nak pakai Coach yang orang hadiahkan.. :-)

not irene said...

ala... dolce and gabbana... mana mampu kak

tapi... memang cantik handbag kan... saya tak gila handbag, cuma sekali beli tu hampir beribu juga

LuN@_aiDi said...

salam kenal dr Nz^^

dtg tgk2 handbeg disini..^^ & juga follow blog kamOo yea.. ohw yea nk inform sekali blog kamoo tiada di follower sy ler..
tq yea dtg visit kisahkami di Nz..

Srikandi Bonda said...

W'salam. Betul tu akak, xperlu beli banyak. Kalau dah ada 2,3 beg tangan tu kira banyak la. Bab rambang mata ni, memang. Lagi-lagi time sale. Sabar aje la, buat-buat tak nampak. hehe.. InsyAllah. Mana tahu, ada yang sudi hadiahkan akak beg tangan Coach tu? hehe.. ^_^

Srikandi Bonda said...

Dolce dan Gabanna.. memang mahal. Tengok aje, boleh la. hehe.. Beribu? Ni memang konsep, alah membeli, menang memakai la kan? hehe.. ^_^

Srikandi Bonda said...

W'salam.Terima kasih akak. NZ, jauhnyer..hehe Yela, Yun tengok jugak td. Yun dah follow akak punyer blog, tapi nape jadi macam tu ya? InsyAllah, nanti Yun tengok balik. ^__^

Misz Nuriz said...

yun, misz nuriz x pandai la bab2 handbag nie..hehe..so, xleh komen pjg2 la..

Srikandi Bonda said...

Yun pun xla pro sangat. setakat berkongsi apa yg yun tahu. =)


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA