DO YOU LIKE MY BLOG?

Fya Pelangi Bikin Kecoh

Bila bukak je blog tercinta ini..
Yun jengah shotbox..
ada cik Setia di situ.

Dia ajak Yun join contest
yang julung kalinya di anjurkan.
Jadi, Yun dengan hati yang berbunga riang,
menyertai contest ni.


nak Join? klik SINI !

Apa yang Yun nak sangat-sangat ya...
Pikir.. pikir.. 

 Yun nak hantar abah & mama
pergi haji..
Walaupun mereka masih mampu 
untuk keluarkan perbelanjaan sendiri,
tapi Yun still nak bagi jugak! Boleh? 
Cakap pasal abah & mama sikit,
air mata sudah bergenang di kelopak mata Yun..
Cik Setia sudah membuat Yun
emo pepagi ni.. ahaks! heehee..

 Lagi.. Yun harap dapat
habiskan degree.. dapat naik pangkat! wahh.. 
hahaha.. Bukan hanya untuk gaji semata, 
tetapi biarlah ada perubahan dalam kerjaya kita.
tak gitu cik Setia? hehehe..



 Kahwin.. hehehe..rasa gedik pulak. lalalala..
Semua orang nak kahwin, sapa yang tak nak.
Bila dah kahwin, kita dah pun menunaikan
separuh daripada agama, maka tinggallah separuh lagi.

Okeh, DONE!

semuanya yang logik.. yang tak logik,
kita bagi doraemon yang buat ya. heehee..

nak tag semua rakan bloggers.. tapi cik Setia
mintak tag yang betul dalam 3, 4 orang.






 p/s : jom semua.. join contest ni. bagi support kat cik Setia.

Much Love!! Wassalam..

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

6 comments:

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam yun. thanks tag. nak juga la.hehe

Srikandi Bonda said...

@mimi.. W'salam. Silakan sahabatku. ^__^

dea izzana said...

tq taw.. nanti dea buat :)

sangat setia said...

adoi. terkesima jap. haha. bgus ah. relax je cre yun lpaskan prsaan tu. hehe. nice :)


btw, thanx join :))

Srikandi Bonda said...

@dea.. ok! tenkiu dea.. ^_^

Srikandi Bonda said...

@setia.. hehehe.. terkesima gitu kan. haha.. no biggie dear. ^_^


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA