DO YOU LIKE MY BLOG?

SEGMEN " REVIEW BLOG BY PENULIS SENJA "

Tadi, Yun blogwalking lagi..
Jalan.. dan jalan.. dan jalan.. ~ lalala ^_^

 Bila dah berjalan-jalan tu,
mestilah jumpa sesuatu yang menarik.
Semua bloggers buat entry yang terbaikkan? hehe

So, bila menjelajah blog :: Blog Qesah Qaseh ::
Yun tengok, dia join satu segmen daripada sorang blogger.
Blogger baru bagi Yun. Sebelum ni tak pernah tengok. heehe..
Segmen yang menarik minat Yun, so.. Yun JOIN okeh!




masanya untuk menjawab soklan segmen nie.. heee..


1.  korang follow blog ps ( tak wajib)   

    Yun follow sebab nak berkawan. =) 

2.  buat entry khas untuk segmen ps bertajok " SEGMEN " REVIEW  BLOG BY PENULIS SENJA " 
     
     on the way nih.. entry khas untuk segmen ni. PEACE!! 


3. dalam entry korang .. letak HEADER cool bawu ps kat atas tu ... cool ke ?? ntah la .. mas ahmad safwan       kate cool .. ekekek       

    Dah tempek melekat HEADER atas tu, guna gam UHU! kompem tak tercabutnyer.. hehehe.. ^_^

4.  dalam entry korang tu .. korang cakap ape yang korang suke dan ape yang korang tak suke dari blog ps nih ..( WAJIB ) 

      suka?? sb buat segmen nih! Nice post entry. &  blog template sb feel free utk dibaca.


      tak suka?? Baru je kenal kan.. tak kenal maka tak tahu! hehe.. ^_<

5.   gi taw 2 blog yang korang suke ( tak yah letak header dorang ) 




 6. pastu link kan ke entry tu.

okeh! ^_^


p/s : selesai sudah.. korang yang nak join.. cepat tau. Segmen tutup pukul 8.oo mlm ni okeh!
                                                                                     
                        
                                                                          
Much love!! Wassalam..

Alhamdulillah, thank you for coming. ♥ Share if you like.

9 comments:

Jahidih Saili said...

hehehehe...

Srikandi Bonda said...

suka yer jahidih saili.. join la ya.

Jahidih Saili said...

insyaAllah..tQ serikandi bonda..:)

Srikandi Bonda said...

sama-sama =)

Misz Nuriz said...

gud luck yun.. :)

Srikandi Bonda said...

Syukran.. Misz Nuriz. =)

Srikandi Bonda said...

Misz Nuriz apa kurangnya.. berbakat dalam penulisan dan puisi. semangat yun drpd misz nuriz juga. =)

waN Mohd Salim said...

http://www.penulissenja.com/2011/05/segmen-review-blog-bermula.html

ps review awak

Srikandi Bonda said...

@PS.. dh baca. tenkiu PS.. ^__^


 
This blog fully designed by THIS GIRL| Copyright© SRIKANDI BONDA